Една случка, разказана във Facebook, предизвика широк отклик сред участниците в

...
Една случка, разказана във Facebook, предизвика широк отклик сред участниците в
Коментари Харесай

Хора, избивайте комплексите си, където не рискувате своя и чуждия живот!

Една случка, разказана във Фейсбук, провокира необятен отклик измежду участниците в придвижването по нашите автомагистрали. Оказва се, че споделеното от водач прекарване не е толкоз извънредно. Ето какво описа той:

" В събота към 16:00 ч попаднах в идиотска обстановка на Автомагистрала Тракия, сектора сред бенз. Круиз и Тунела посока София. Изпреварвам бус в изкачването и ме застига МПС, което " респектира " с къси-дълги. Вероятно и@иота откъм гърба очакваше откакто се движи с ПРЕВИШЕНА скорост аз на мига да се скрия в дясно и понижа скоростта от 136-137 на 90 поради него. Ще го направя, НО за кола за спешна помощ или пожарна.

Завърших си изпреварването и прекосих в междинна лента. И@иота изравнява с мен, поглеждам го, той гледа неприятно, в колата още жена и 2 деца на 12-14 година Дадох му знак с ръка да си продължава пътя и да не ме занимава с нелепости. И@иота обаче, реши да ме респектира, като застане пред мен и набива спирачки и след това застава отново паралелно и гледа неприятно. След още 1-2 такива идиотски маневри И@иота беше на косъм да самокатастрофира в задницата на ТИР, което още повече го вбеси, тъй като ТИРът нямаше почит.

Реших, че е време да се постави завършек на тази полуда и стопирах на тунела, където служителите на реда надлежно респектираха и@иота.

И ТАКА, в случай че И@ИОТА или спътниците му четат това:

Хора, избивайте комплексите и успокоявайте нервите си тук-там където НЕ рискувате своя и непознатия ЖИВОТ. Аз не се впечатлявам от сходни неандерталци, само че ще срещнеш себеподобен нервак и в случай че имаш шанс, ще попаднеш единствено в болница.

P.S. И с цел да не стартират незабавно едни коментари- И@иота беше с МПС междинен фамилен клас на 10-15 година, аз с по-малък автомобил! "

Коментарите на хората са красноречиви за това, което се случва по нашите автомагистрали. А някои направиха съпоставяне и с придвижването по пътищата в чужбина:

" За благополучие в Румъния и множеството западни страни както и Америка такива “нерваци ” попадат постоянно на цивилни патрули. И измежду третото намигване на фаровете вижда само светещите сигнали на задното затъмнено стъкло на автомобила начело. Не инцидентно не знам дали сте забелязали множеството задгранични коли не присветкват, а просто пускат мигача културно, с което ви приканват най учтиво да освободите пътното платно по допустимо най-бързия и безвреден метод. Толкова е елементарно. Това обаче не важи за кретените, които изпреварват камиони със скорост сходна до тяхната. "

" Комплексари. За страдание се множат и едвам се пробва човек да ги избегне, все се натъква на следващия. "

" Ежедневно ставам очевидец на такива ситуации… Като ми набият спирачки, депозирам непосредствено сигнал на 112 с марка, модел, цвят и номер на колата, а по-късно им изпращам и запис от видеорегистратор, а те си ги лекуват след това. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР